Vmbo-school  Den Haag

Op zoek naar een goede Vmbo-school in Den Haag? Dan heeft u die in ons gevonden. Dat gaat zeker op als u zoekt naar een Vmbo-school waar nog volop ruimte is voor persoonlijk contact en ontwikkeling. En dat is waar u als ouder zeker in deze tijd vaak naar zoekt. Kiest u voor ons als Vmbo-school in Den Haag, dan weet u dat uw zoon of dochter te maken krijgt met kleinschalig en persoonlijk onderwijs.

// Aanmelden
Dé Vmbo-school in Den Haag

In ons vindt u dé middelbare school voor VMBO, Basis, Kader, GL en TL. Kinderen kunnen bij ons terecht met en zonder LWOO. We omschrijven onszelf graag als een kleinere Vmbo-school, waarbij de focus ligt op persoonlijke aandacht. Het leerlingenaantal ligt rond de 330 en we doen daarbij een beroep op ongeveer 50 docenten. In tegenstelling tot de grotere scholen kent iedereen elkaar op onze school, wat het voor de leerlingen het vaak een stuk fijner maakt. Het komt de sfeer zeker ten goede. We zijn behalve klein en persoonlijk ook een interconfessionele Vmbo-school. Dat wil niets anders zeggen dan dat alle leerlingen met een passend schooladvies bij ons onderwijs kunnen komen volgen.
Een buitengewoon plezierige afwisseling tussen praktijk- en theoretisch onderwijs

Wat ons als Vmbo-school zeker ook bijzonder maakt, is het feit dat kinderen al meteen vanaf de brugklas kunnen kiezen uit twee verschillende praktijk profielen. Dit zijn Horeca, Bakkerij en Recreatie en Media, Vormgeving en ICT. Leerlingen varen wel bij deze combinatie van theorie en praktijk. Uit onderzoek is gebleken dat het volgen van één van deze twee profielen bijdraagt aan een betere doorstroming naar het vervolgonderwijs. Deze combinatie maakt onze school bijzonder en daardoor komen leerlingen ook graag naar school. Het is de afwisseling en het persoonlijke contact, net als de afwisseling tussen theoretisch en praktijkonderwijs.

Bekijk ons onderwijs
Onze school is prima met het openbaar vervoer te bereiken

Onze school ligt bij het bekende winkelcentrum Mariahoeve en is prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook, wat dat betreft, hoeft u zich dus geen zorgen te maken over het vervoer van uw zoon of dochter. Onze leerlingen komen zeker niet alleen uit Den Haag. Ze zijn eveneens woonachtig in Leidschendam-Voorburg, Wassenaar, Rijswijk en het Westland. Zoekt u dus een goede Vmbo-school voor uw zoon of dochter? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Uw kind krijgt bij ons te maken met persoonlijk, kleinschalig en aantrekkelijk onderwijs. Kom gerust eens langs tijden de open dagen middelbare scholen in Den Haag.

Contact opnemen
CONTACT
François Vatel
Granaathorst 20 | 2592 TD Den Haag

t 070 - 344 00 00
e info@vatel.nl

  

fiets en ov
Onze school is goed bereikbaar met het ov. Check 9292.nl voor de beste ov-verbinding. Fietsen kan natuurlijk ook.

snel zoeken
aanmelden
groep 8
vakanties
downloads

routebeschrijving
vmbo | basis • kader • gl • tl (met en zonder LWOO)
François Vatel en Veurs Voorburg werken op een aantal gebieden nauw samen. Beide scholen zijn onderdeel van Scholengroep Spinoza.

© François Vatel 2024 | Disclaimer | Privacyverklaring
Realisatie Synecom | Webbouw Knijnenburg Producties