Open dagen  middelbare scholen  Den Haag

Nu het weer tijd wordt voor de open dagen middelbare scholen in Den Haag, willen wij u toch graag wijzen wat onze school, uw zoon of dochter, te bieden heeft. U kunt u en uw kind aanmelden als u ons wilt bezoeken tijdens de open dagen van middelbare scholen in Den Haag. Zoekt u naar de perfecte Vmbo-school, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

// Aanmelden
Bezoek de open dagen middelbare scholen in Den Haag om de beste keuze te kunnen maken

Zoekt u tijdens de open dagen middelbare scholen in Den Haag naar een middelbare school voor VMBO, Basis, Kader, GL en TL? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. En dat zowel met als zonder LWOO. We omschrijven onszelf graag als een kleine Vmbo-school waarbij ruimte is voor persoonlijke aandacht. Momenteel hebben we rond de 330 leerlingen en doen we een beroep op rond de 50 kundige docenten. Op onze school kent iedereen elkaar goed, wat het voor de leerlingen een stuk fijner maakt. We staan al eveneens bekend als een interconfessionele school. Bij ons is elke leerling met een passend schooladvies om die reden meer dan welkom.
Een prettige afwisseling van theorie met praktijkvakken

Wat onderscheidt ons, ten opzichte, van andere scholen? Dat is dat kinderen meteen al in de brugklas starten met twee profielen: Horeca, Bakkerij en Recreatie (HBR) of Media, Vormgeving en ICT (MVI). Het is gebleken dat leerlingen dit als plezierig ervaren. Zo kunnen ze namelijk het theoretische deel al meteen afwisselen met echte praktijkvakken. Bovendien heeft het aanbieden van deze profielen zeker ook voordelen wat betreft de verschillende vervolgopleidingen. De overgang gaat zo wat gemakkelijker.

Bekijk ons onderwijs
Onze school is prima bereikbaar met het openbaar vervoer

Al u ons in het kader van de open dagen middelbare scholen gaat bezoeken, dan merkt u meteen dat onze school gemakkelijk te bereiken is via het openbaar vervoer. Onze school grenst direct aan winkelcentrum Mariahoeve in Den Haag. Dat is ook de reden dat onze leerlingen niet alleen uit Den Haag komen, maar ook uit Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Wassenaar en het Westland. Dit geeft aan dat mensen onze school steeds beter weten te vinden, wat uiteraard fijn is voor u en uw kind. Wij zien u en uw kind graag op de open dag!

Contact opnemen
CONTACT
François Vatel
Granaathorst 20 | 2592 TD Den Haag

t 070 - 344 00 00
e info@vatel.nl

  

fiets en ov
Onze school is goed bereikbaar met het ov. Check 9292.nl voor de beste ov-verbinding. Fietsen kan natuurlijk ook.

snel zoeken
aanmelden
groep 8
vakanties
downloads

routebeschrijving
vmbo | basis • kader • gl • tl (met en zonder LWOO)
François Vatel en Veurs Voorburg werken op een aantal gebieden nauw samen. Beide scholen zijn onderdeel van Scholengroep Spinoza.

© François Vatel 2024 | Disclaimer | Privacyverklaring
Realisatie Synecom | Webbouw Knijnenburg Producties