Open dagen  middelbare school

De schoolkeuze voor uw zoon of dochter is niet altijd makkelijk. U wilt natuurlijk niet over één nacht ijs gaan en wilt dat uw zoon of dochter op de beste school terecht komt. In het kader van open dagen middelbare school is het verstandig om eens een bezoek te brengen aan onze school. De open dagen middelbare school is de ultieme manier om met scholen in contact te komen namelijk. U ziet dan hoe het er echt aan toe gaat en proeft meteen de sfeer van de school. Als u zoekt naar de beste school voor uw kind, dan is het bezoeken van open dagen middelbare school vaak wel handig.

// Aanmelden
Bezoekt u ook de open dagen middelbare school om zo een goede keuze te maken?

Onze school is gevestigd in Den Haag en geldt als de perfecte middelbare school voor VMBO, Basis, Kader, GL en TL. Iedereen kan bij ons terecht met en zonder LWOO. U kunt ons omschrijven als een kleine Vmbo-school waarbij ruimte is voor persoonlijke aandacht. Op onze Vmbo-school zitten ongeveer 330 leerlingen en bij ons werken rond de 50 docenten.
Onze school staat bekend als een interconfessionele school

Onze school staat bekend als een interconfessionele school. Dat betekent dat alle leerlingen met een passend schooladvies hier meer dan welkom zijn. Komt u ook de sfeer proeven tijdens de open dagen middelbare school? Dan weet u meteen hoe het er hier precies aan toe gaat. Bijzonder is wel dat de leerlingen bij ons meteen in de brugklas al starten met het profiel Horeca, Bakkerij en Recreatie (HBR) of met Media, Vormgeving en ICT, ook wel MVI genoemd.

Bekijk ons onderwijs
Leerlingen komen bij ons meteen in aanraking met praktijkvakken

Uit de praktijk is gebleken dat de leerlingen dit als prettig ervaren. Zo komen ze meteen in aanraking met praktijkvakken, een ideale afwisseling van de theorie waarmee de kinderen te maken krijgen. Het is zo dat de leerlingen met beide profielen gemakkelijker door kunnen stromen naar de verschillende vervolgopleidingen. Het is verder goed te weten dat onze school grenst aan het winkelcentrum Mariahoeve in Den Haag. Dat betekent ook meteen dat de school prima te bereiken is via het openbaar vervoer. Onze leerlingen? Die komen vooral uit Den Haag zelf, maar zijn eveneens afkomstig uit Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp en het Westland.

Contact opnemen
CONTACT
François Vatel
Granaathorst 20 | 2592 TD Den Haag

t 070 - 344 00 00
e info@vatel.nl

  

fiets en ov
Onze school is goed bereikbaar met het ov. Check 9292.nl voor de beste ov-verbinding. Fietsen kan natuurlijk ook.

snel zoeken
aanmelden
groep 8
vakanties
downloads

routebeschrijving
vmbo | basis • kader • gl • tl (met en zonder LWOO)
François Vatel en Veurs Voorburg werken op een aantal gebieden nauw samen. Beide scholen zijn onderdeel van Scholengroep Spinoza.

© François Vatel 2024 | Disclaimer | Privacyverklaring
Realisatie Synecom | Webbouw Knijnenburg Producties