LEERLINGEN

Vatel biedt leerlingen de kans het beste uit zichzelf te halen en te werken aan hun persoonlijkheid en hun toekomst als professional.
Er heerst een ontspannen en veilige sfeer en iedereen gaat respectvol met elkaar om.ACTIEF

Schoolactiviteiten

Naast het gewone leren, moet school ook leuk zijn. Daarom organiseert de school jaarlijks, deels in samenwerking met de leerlingenraad, allerlei activiteiten, zoals het brugklaskamp, schoolreizen, schoolfeesten, Halloween, Sinterklaas, Kerst(gala), sport en culturele activiteiten met film en toneel. Er is een Londenreis en we gaan naar Euro Disney. Verder doen Vatellers regelmatig mee aan bak- en kookwedstrijden (Skills en Haagse Masterchef).

FEITEN

365

Leerlingen


12

Lego-robots


50

Medewerkers


34

Kookwedstrijden


15362

Oud-leerlingen


47

Sportprijzen
Sport en gezond

Sport vinden we belangrijk. Daarom doen we veel aan sport. We hebben een supermooie gymzaal. En vanaf het voorjaar wordt er zoveel mogelijk buiten gesport. Naast de vier uur sport in het rooster, kun je ook sporten in de pauzes en na schooltijd. Zo kun je meedoen aan basketbal, zaalvoetbal, freerunning, kickboksen, dans en tafeltennis. Check onze Facebookpagina Maximum Sport Vatel voor actuele info.
INSPRAAK

Leerlingenraad

De Leerlingenraad, bestaande uit zes bovenbouw leerlingen, vormt een brug tussen leerlingen en schoolleiding. De Leerlingenraad gaat in gesprek met de schoolleiding over zaken die spelen op school. Verder organiseert de Leerlingenraad schoolfeesten en andere activiteiten voor leerlingen.

Medezeggenschapsraad

De Medezeggenschapraad (MR) is een vertegenwoordiging van actieve ouders, leerlingen en docenten. De MR adviseert de schoolleiding over beleidszaken en stemt al dan niet in met voorgenomen besluiten.

De MR is te bereiken via mr@vatel.nl.

CONTACT
François Vatel
Granaathorst 20 | 2592 TD Den Haag

t 070 - 344 00 00
e info@vatel.nl

  

fiets en ov
Onze school is goed bereikbaar met het ov. Check 9292.nl voor de beste ov-verbinding. Fietsen kan natuurlijk ook.

snel zoeken
aanmelden
groep 8
vakanties
downloads

routebeschrijving
vmbo | basis • kader • gl • tl (met en zonder LWOO)
François Vatel en Veurs Voorburg werken op een aantal gebieden nauw samen. Beide scholen zijn onderdeel van Scholengroep Spinoza.

© François Vatel 2024 | Disclaimer | Privacyverklaring
Realisatie Synecom | Webbouw Knijnenburg Producties