Vmbo-school

Zoekt u naar een goede Vmbo-school voor uw zoon of uw dochter? Dan bent u bij onze Vmbo-school aan het juiste adres. We hebben uw zoon of dochter echt veel te bieden. Bovendien is bij ons ruimte voor persoonlijke aandacht. Wij kunnen uw zoon of uw dochter daarin goed begeleiden.

// Aanmelden
Maak kennis met onze Vmbo-school

Zoekt u naar een goede Vmbo-school, bezoek onze school in het kader van de open dagen middelbare scholen in Den Haag. We zijn een meer dan uitstekende middelbare school voor VMBO, Basis, Kader, GL en TL. Kinderen kunnen op onze school terecht zowel met als zonder LWOO. Tijdens de open dagen kunnen u en uw kind kennismaken met onze school en onze medewerkers. Het persoonlijke van onze aanpak zult u zeker aanspreken.
Persoonlijke aandacht is op onze school nog echt belangrijk

Persoonlijke aandacht is bij ons belangrijk. We zijn een relatief kleine school met rond de 330 leerlingen en hebben de beschikking over ongeveer 50 docenten. Op onze school is het ons kent ons. We zijn verder vooral een interconfessionele school. Dat betekent simpelweg dat elke leerling met een passend schooladvies meer dan welkom is om bij ons onderwijs te volgen.

Bekijk ons onderwijs
De Vmbo-school brengt leerlingen meteen in aanraking met praktijkvakken

Bijzonder is dat leerlingen bij ons meteen al in de brugklas kunnen kiezen uit twee profielen. De eerste is Horeca, Bakkerij en Recreatie, de ander is Media, Vormgeving en ICT. Het is voor kinderen ideaal om zo de theorie af te kunnen wisselen met de praktijk. Ook blijkt het in de praktijk dat het voor kinderen gemakkelijker is als het gaat om een vervolgopleiding. Met beide profielen stromen ze, zo is gebleken, gemakkelijker door naar een passende vervolgopleiding.
We begroeten ook graag leerlingen van buiten Den Haag

Ook over de bereikbaarheid van onze Vmbo-school in Den Haag hoeft u zich geen moment zorgen te maken. Met het openbaar vervoer is onze school namelijk gemakkelijk te bereiken, ideaal gelegen in de buurt van winkelcentrum Mariahoeve. Onze leerlingen komen zeker niet alleen uit Den Haag. We hebben namelijk ook voldoende kinderen die woonachtig zijn in Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Wassenaar en ook het Westland.

Contact opnemen
CONTACT
François Vatel
Granaathorst 20 | 2592 TD Den Haag

t 070 - 344 00 00
e info@vatel.nl

  

fiets en ov
Onze school is goed bereikbaar met het ov. Check 9292.nl voor de beste ov-verbinding. Fietsen kan natuurlijk ook.

snel zoeken
aanmelden
groep 8
vakanties
downloads

routebeschrijving
vmbo | basis • kader • gl • tl (met en zonder LWOO)
François Vatel en Veurs Voorburg werken op een aantal gebieden nauw samen. Beide scholen zijn onderdeel van Scholengroep Spinoza.

© François Vatel 2024 | Disclaimer | Privacyverklaring
Realisatie Synecom | Webbouw Knijnenburg Producties