Open dagen  Den Haag

Als u op zoek gaat naar een goede school voor uw zoon of uw dochter, dan kunt u de open dagen in Den Haag te bezoeken. Op die manier krijgt u een goede indruk van potentiële scholen voor uw kind. U kunt dan ook onze Vmbo-school tijdens de open dagen in Den Haag bezoeken. We hebben als middelbare school veel te bieden en kunnen zeker wat extra’s bieden. Kom gerust langs op onze school tijdens de open dagen in Den Haag.

// Aanmelden
Bezoek de open dagen in Den Haag en kies de voor uw kind een goede school

Onze middelbare school is perfect voor VMBO, Basis, Kader, GL en TL onderwijs. Iedereen kan bij ons terecht, met en zonder LWOO. Zelf omschrijven wij ons als een kleine Vmbo-school, waar persoonlijke aandacht echt een kernwaarde is. Bij ons kent iedereen elkaar, wat de leerling vaak als fijn ervaren. Dat geldt voor de ongeveer 330 leerlingen en zeker ook voor de 50 docenten. Bovendien ontdekt u tijdens de open dagen in Den Haag dat bij ons sprake is van een interconfessionele school. Dat betekent dat alle leerlingen die een passend schooladvies in hun bezit hebben meer dan welkom zijn bij ons in Den Haag.
We hebben uw zoon of dochter als Vmbo-school veel te bieden

We kunnen uw zoon of uw dochter veel bieden. Bij ons op school bieden we al meteen in de brugklas twee profielen aan in de vorm van Horeca, Bakkerij en Recreatie of Media, Vormgeving en ICT, ook wel MVI genoemd. Op die manier is er sprake van een prettige afwisseling tussen praktisch en theoretisch onderwijs. Kinderen ervaren dit als prettig. Ook is dit goed voor het instromen op een vervolgopleiding, wat uit de praktijk is gebleken.

Bekijk ons onderwijs
Onze school grenst aan het bekende winkelcentrum Mariahoeve en is goed bereikbaar

Ook over de bereikbaarheid van de school hoeft u zich als ouder geen zorgen te maken. Onze school grenst aan het bekende winkelcentrum Mariahoeve en is om die reden uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Van die mogelijkheid wordt overigens ook gebruikgemaakt, want we mogen al veel leerlingen van buiten Den Haag begroeten ondertussen. Dit zijn vooral kinderen die afkomstig zijn uit Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Wassenaar en eveneens uit het Westland.

Contact opnemen
CONTACT
François Vatel
Granaathorst 20 | 2592 TD Den Haag

t 070 - 344 00 00
e info@vatel.nl

  

fiets en ov
Onze school is goed bereikbaar met het ov. Check 9292.nl voor de beste ov-verbinding. Fietsen kan natuurlijk ook.

snel zoeken
aanmelden
groep 8
vakanties
downloads

routebeschrijving
vmbo | basis • kader • gl • tl (met en zonder LWOO)
François Vatel en Veurs Voorburg werken op een aantal gebieden nauw samen. Beide scholen zijn onderdeel van Scholengroep Spinoza.

© François Vatel 2024 | Disclaimer | Privacyverklaring
Realisatie Synecom | Webbouw Knijnenburg Producties