VMBO scholen in Den Haag

Er zijn verschillende VMBO scholen in Den Haag te vinden. Ben jij je aan het oriënteren en vraag jij jezelf af voor welke school je het beste kunt kiezen? Dan helpen wij je hier graag bij. Wij zijn namelijk een van die VMBO scholen uit Den Haag. Echter, zijn wij niet zomaar een school. We kunnen onszelf eigenlijk best wel een bijzondere school noemen. Bij ons leer je namelijk door te doen en krijg je zowel reguliere lessen als veel praktijk. Het Dalton Vatel is klein, warm en veilig en onze leraren kunnen het beste omschreven worden als betrokken. Vraag jij je af of jij goed bij onze school past? Lees dan verder!

// Lees meer
Niet zomaar een van de VMBO scholen uit Den Haag

Het Dalton Vatel is absoluut geen grijze muis, onze praktijkschool in Den Haag valt namelijk op in positieve zin. Onze aanpak staat er namelijk om bekend dat wij iedere leerling meer dan voldoende aandacht willen geven. Bij ons ben je geen nummertje, wij zien je echt staan. Doordat wij je veel persoonlijke aandacht en vertrouwen geven heb je bij ons de mogelijkheid om je echt te ontwikkelen. Wij willen dat jij je fijn voelt en het beste uit jezelf haalt.

// Neem contact op


Leer dingen die je leuk vindt

Zoals gezegd, zijn wij niet zomaar een van de VMBO scholen uit Den Haag. Wij willen dat iedereen zich fijn voelt en dat studenten zoveel mogelijk leren. Dit betekent ook dat je bij ons de mogelijkheid hebt om dingen te leren die je echt leuk vindt. Het Dalton Vatel staat namelijk bekend als dé MVI en HBR school. MVI staat voor media, vormgeving en ICT en HBR staat voor horeca, bakkerij en recreatie. Mochten jouw interesses liggen bij een van deze vakgebieden, dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres.

Maak een keuze uit de verschillende VMBO scholen uit Den Haag

Als geen ander begrijpen wij dat het lastig is om een keuze te maken uit de verschillende VMBO scholen uit Den Haag. Doordat er veel verschillende VMBO scholen in Den Haag zijn, kan dit een flinke opgave zijn. Wij zijn er in ieder geval voor de leerlingen die houden van een vriendelijke, enthousiaste en persoonlijk aanpak. Niet voor niets kennen al onze 330 leerlingen en 50 docenten elkaar allemaal en wordt onze kantine gerund door eigen leerlingen. Ben jij benieuwd naar hoe het eraan toegaat op het Dalton Vatel? Bezoek dan eens onze open dag in Den Haag. Wij zien je in ieder geval graag!

// Mail ons
CONTACT
François Vatel
Granaathorst 20 | 2592 TD Den Haag

t 070 - 344 00 00
e info@vatel.nl

  

fiets en ov
Onze school is goed bereikbaar met het ov. Check 9292.nl voor de beste ov-verbinding. Fietsen kan natuurlijk ook.

snel zoeken
aanmelden
groep 8
vakanties
downloads

routebeschrijving
vmbo | basis • kader • gl • tl (met en zonder LWOO)
François Vatel en Veurs Voorburg werken op een aantal gebieden nauw samen. Beide scholen zijn onderdeel van Scholengroep Spinoza.

© François Vatel 2024 | Disclaimer | Privacyverklaring
Realisatie Synecom | Webbouw Knijnenburg Producties