Het Dalton Vatel is dé VMBO horeca school

Ben jij je momenteel aan het oriënteren en vraag jij je af voor welke school je het beste kunt kiezen? Heb jij veel interesse in de horeca en lijkt het je wel wat om hier meer over te leren tijdens je middelbareschooltijd? Dan staat het Dalton Vatel voor je klaar. Wij zijn namelijk dé VMBO horeca school uit Den Haag. Keer op keer weer zorgen wij ervoor dat onze leerlingen alles leren over de verschillende horeca-aspecten. Ben jij benieuwd naar hoe wij dit doen en wat voor soort school het Dalton Vatel is? Lees dan onderstaande informatie eens door!

// Lees meer
Een kleine, warme en veilige VMBO horeca school

Het Dalton Vatel kan het beste omschreven worden als een kleine, warme en veilige VMBO horeca school. VMBO horeca is een belangrijk onderdeel van onze school en mocht jij alles over de verschillende horeca-aspecten willen leren, kies dan voor ons HBR profiel. HBR staat voor horeca, bakkerij en recreatie. Dit houdt in dat we je leren koken, banket- en broodbakken. Je alles te weten komt over het gastheerschap en je daadwerkelijk leert hoe je gasten het beste kunt ontvangen. Verder leer je serveren in het restaurant en leer je hoe je evenementen moet plannen en organiseren op professionele wijze.Het niveau ligt hoog bij onze VMBO horeca school

Het niveau van onze HBR afdeling ligt hoog en eigenlijk betekent niks anders dan dat wij er alles aan doen om jou alles zo goed mogelijk te leren. Niet voor niets zijn onze leraren erg betrokken en bieden zij jou veel persoonlijke aandacht. Bij ons ben je een leerling die wij alle vertrouwen geven en absoluut geen nummertje. Ieder persoon is anders en heeft een andere aanpak nodig. Bij onze VMBO horeca school ben jij geen nummertje, bij ons mag je jezelf zijn en ben je een student die wij zien staan. En juist daarom behoren wij zonder tot de beste middelbare scholen van Den Haag.

// Contact opnemen

Bezoek onze open dag

Wil jij alles te weten komen over onze VMBO horeca school? Kom dan sfeerproeven tijdens een van onze open dagen! Zo krijg je een goed beeld van onze school en kan je al je vragen stellen aan onze leraren. Wij willen er namelijk alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij de beste keuze maakt. Je middelbareschooltijd duurt een flinke periode en hier kan je maar beter het beste van maken!

// Mail ons
CONTACT
François Vatel
Granaathorst 20 | 2592 TD Den Haag

t 070 - 344 00 00
e info@vatel.nl

  

fiets en ov
Onze school is goed bereikbaar met het ov. Check 9292.nl voor de beste ov-verbinding. Fietsen kan natuurlijk ook.

snel zoeken
aanmelden
groep 8
vakanties
downloads

routebeschrijving
vmbo | basis • kader • gl • tl (met en zonder LWOO)
François Vatel en Veurs Voorburg werken op een aantal gebieden nauw samen. Beide scholen zijn onderdeel van Scholengroep Spinoza.

© François Vatel 2024 | Disclaimer | Privacyverklaring
Realisatie Synecom | Webbouw Knijnenburg Producties