Het Dalton Vatel is dé praktijkschool van Den Haag

Ben jij een leerling die leert door te doen en heb jij niet heel veel met boeken? Dan is het Dalton Vatel dé praktijkschool van Den Haag voor jou. Wij zijn er namelijk voor de leerlingen die het leuk vinden om bezig te zijn. Natuurlijk, ook bij ons krijg je te maken met theorie, maar een groot gedeelte van wat jij gaat leren vindt bij ons plaats in de praktijk. Mocht jij benieuwd zijn naar wat wij als dé praktijkschool in Den Haag allemaal voor jou kunnen betekenen? Neem dan onderstaande informatie tot je, we vertellen je er namelijk alles over!

// Lees meer
Wat kunnen we je leren als praktijkschool in Den Haag?

Naast dat wij je algemene vakken zoals Nederlands, Engels, wiskunde en rekenen leren, ben je bij ons zoals reeds vermeld ook aan het juiste adres als je in de praktijk wil leren. Bij ons heb je de keuze uit de profielen horeca, bakkerij & recreatie (HBR) en media, vormgeving en ICT (MVI). In onderstaande alinea’s leggen we je precies uit wat deze profielen precies inhouden en waarom wij deze als dé praktijkschool van Den Haag aanbieden.Horeca, bakkerij & recreatie

Kies jij voor het profiel HBR, dan leren we je koken, banket- en broodbakken. Verder leren we je alles over gastheerschap, zodat jij weet hoe je gasten het beste kunt ontvangen. Je leert serveren in het restaurant en je leert hoe je evenementen moet plannen en organiseren. Dit alles leren wij je op een unieke manier, wij doen er namelijk alles aan om ervoor te zorgen dat jij jezelf ontwikkelt. Bij ons ben je geen nummertje en we hebben echt aandacht voor je. We zijn een kleine praktijkschool in Den Haag die jou extra aandacht geeft en onze docenten zijn zeer betrokken. Ook zij willen écht het beste voor jou. Naar school gaan moet namelijk iets zijn dat leuk is en juist daarom behoren wij tot de beste middelbare scholen van Den Haag.

// Mail ons

Alles leren over media, vormgeving & ICT op de praktijkschool in Den Haag

Ook wanneer je kiest voor het MVI profiel krijg je te maken met een zeer gerichte en betrokken aandacht. Het enige verschil is natuurlijk dat je net even wat anderen dingen leert. Kies jij voor het MVI profiel? Dan leren we je alles over webdesign, leer je posters en maquettes maken, video’s opnemen en deze monteren en leer je hoe je games bedenkt, ontwerpt en maakt. Dit is echter niet het enige, zo leren we je hoe je apps ontwerpt en programmeert, kom je alles te weten over robotica en leren we je foto’s maken en bewerken. Wil jij leren hoe je een computernetwerk moet bouwen? Ook dan helpen wij je verder! Mocht jij willen weten of onze school goed bij jou past, bezoek dan onze open dag in Den Haag eens.

// Contact opnemen
CONTACT
François Vatel
Granaathorst 20 | 2592 TD Den Haag

t 070 - 344 00 00
e info@vatel.nl

  

fiets en ov
Onze school is goed bereikbaar met het ov. Check 9292.nl voor de beste ov-verbinding. Fietsen kan natuurlijk ook.

snel zoeken
aanmelden
groep 8
vakanties
downloads

routebeschrijving
vmbo | basis • kader • gl • tl (met en zonder LWOO)
François Vatel en Veurs Voorburg werken op een aantal gebieden nauw samen. Beide scholen zijn onderdeel van Scholengroep Spinoza.

© François Vatel 2024 | Disclaimer | Privacyverklaring
Realisatie Synecom | Webbouw Knijnenburg Producties