Praktijkscholen Den Haag

Mocht jij op zoek zijn naar goede praktijkscholen in Den Haag omdat je een opleiding wilt gaan volgen? Dan zijn wij absoluut een mooie mogelijkheid voor jou. Wij staan behoren namelijk tot de beste middelbare scholen van Den Haag en keer op keer doen we er alles aan om onze studenten het beste onderwijs te bieden. Bij ons leer je door te doen en krijg je te maken met een persoonlijke aanpak. Onze docenten zijn vriendelijk en enthousiast en iedere leerling telt. Je bent dus absoluut geen nummertje en je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en dat zorgt ervoor dat wij ons onderscheiden van anderen praktijkscholen in Den Haag.

// Lees meer
Kies voor een van de beste praktijkscholen van Den Haag

Dat wij een van de beste praktijkscholen van Den Haag zijn, komt mede door onze persoonlijke aanpak. Echter is dit niet het enige waar wij ons in onderscheiden. Zo bieden wij namelijk ook gewoon onderwijs van hoog niveau. Natuurlijk krijg je bij ons te maken met theorie en helpen wij jou ontwikkelen op het gebied van Nederlands, Engels en Wiskunde. Desalniettemin krijg je bij ons een groot deel van de tijd te maken met leren in de praktijk. Je hebt de keuze uit twee soorten profielen. Het ene profiel is horeca, bakkerij & recreatie (HBR) en het andere profiel is media, vormgeving & ICT.Fijn en vertrouwd

Onze school wordt zowel door leerlingen als leraren omschreven als een fijne en vertrouwde plaats. We hebben ongeveer 330 leerlingen en 50 docenten en het leuke hieraan is dat iedereen elkaar herkend. Tevens wordt de kantine volledig gerund door leerlingen en dat zegt natuurlijk ook wel wat. Bij ons word je namelijk gezien en we hebben écht het beste met je voor!

// Neem contact op

Krijg een goed beeld van onze school

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen, dan raden we het je aan om een bezoek te brengen aan onze open dag in Den Haag. Jaarlijks zijn er verschillende momenten waarop je kunt ervaren hoe het is op het Dalton Vatel. Ook heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor een praktijkmiddag, zo kan je al helemaal ervaren wat wij je allemaal te bieden hebben. Wil jij een bezoek brengen aan onze school, dan is het goed om te weten dat deze goed te bereiken is per openbaar vervoer. Uiteraard kan je ook met de fiets komen mocht je in de buurt wonen.

// Contact opnemen
CONTACT
François Vatel
Granaathorst 20 | 2592 TD Den Haag

t 070 - 344 00 00
e info@vatel.nl

  

fiets en ov
Onze school is goed bereikbaar met het ov. Check 9292.nl voor de beste ov-verbinding. Fietsen kan natuurlijk ook.

snel zoeken
aanmelden
groep 8
vakanties
downloads

routebeschrijving
vmbo | basis • kader • gl • tl (met en zonder LWOO)
François Vatel en Veurs Voorburg werken op een aantal gebieden nauw samen. Beide scholen zijn onderdeel van Scholengroep Spinoza.

© François Vatel 2024 | Disclaimer | Privacyverklaring
Realisatie Synecom | Webbouw Knijnenburg Producties