De Dalton Vatel open dag in Den Haag

Het vinden van een school die echt goed bij je past kan een lastige opgave zijn. Je wilt je immers op je gemak voelen, nieuwe mensen leren kennen en voldoende persoonlijke aandacht krijgen. Je wilt naar school kunnen gaan en dingen leren die je echt leuk vindt. Mochten dit jouw drijfveren zijn, dan is het Dalton Vatel een school die perfect bij jou past. ben jij benieuwd naar hoe het is bij ons op school? Kom dan eens naar onze open dag in Den Haag, wij ontvangen jou hier graag met open armen. Wij zijn een kleine vmbo-school met veel persoonlijke aandacht. Onze 330 leerlingen en 50 docenten kennen elkaar allemaal en iedere leerling met een passend schooladvies is welkom.// Contact opnemen
Breng een bezoek aan ons stoere en lichte gebouw

Keer op keer weer geven wij onze leerlingen vertrouwen en extra aandacht. Geen kind is hetzelfde en iedereen moet zichzelf kunnen zijn. Wij willen je de mogelijkheid geven om jezelf te kunnen ontwikkelen en onze manier van lesgeven ziet er nou net even anders uit dan de gebruikelijke manier. Kies je voor onze school, dan leer je door te doen. Wij bieden reguliere lessen aan en veel praktijk. De leraren zijn ontzettend betrokken en onze mooie school kan het beste omschreven worden als klein, warm en veilig. Wil jij ontdekken of het Dalton Vatel een geschikte school voor jou is? Breng dan een bezoek aan onze open dag in Den Haag. Tijdens deze open dag in Den Haag kan je namelijk op een leuke manier kennismaken met ons en onze manier van werken.

// Lees meer


Kom alles over ons te weten tijdens de open dag in Den Haag

Kies je ervoor om een bezoek te brengen aan onze open dag in Den Haag? Dan kom je alles te weten over onze mooie praktijkschool uit Den Haag. Je zult tijdens deze dag al snel merken dat wij je met open armen ontvangen, dat we vriendelijk, enthousiast en hulpvaardig zijn en dat wij er alles aan doen om onze studenten het beste onderwijs te bieden. Dit houdt in dat je bij ons zoveel mogelijk leert, je ontwikkelt, maar ook dingen doet die je leuk vindt en je je fijn voelt.

// Neem vrijblijvend contact op

Wij bieden HBR EN MVI van hoog niveau

Tijdens de open dag in Den Haag leggen we je precies uit wat HBR en MVI inhoudt. HBR staat voor horeca, bakkerij en recreatie en MVI staat voor media, vormgeving en ICT. Mocht jij geïnteresseerd zijn in een van deze richtingen, kom dan naar onze open dag in Den Haag en kom er alles over te weten! Wil jij weten wanneer onze open dagen zijn, kijk dan even verder op onze website.

CONTACT
François Vatel
Granaathorst 20 | 2592 TD Den Haag

t 070 - 344 00 00
e info@vatel.nl

  

fiets en ov
Onze school is goed bereikbaar met het ov. Check 9292.nl voor de beste ov-verbinding. Fietsen kan natuurlijk ook.

snel zoeken
aanmelden
groep 8
vakanties
downloads

routebeschrijving
vmbo | basis • kader • gl • tl (met en zonder LWOO)
François Vatel en Veurs Voorburg werken op een aantal gebieden nauw samen. Beide scholen zijn onderdeel van Scholengroep Spinoza.

© François Vatel 2024 | Disclaimer | Privacyverklaring
Realisatie Synecom | Webbouw Knijnenburg Producties