// ACTUEEL

Stadspenning Gemeente Den Haag voor François Vatel vmbo

7 december 2021

Onze directeur Remco Hulsbergen, heeft afgelopen vrijdag 3 december uit handen van burgemeester Jan van Zanen de Stadspenning van de gemeente Dan Haag ontvangen.

Vanwege de corona-maatregelen vond de uitreiking in een klein gezelschap in het gemeentehuis plaats. Het is de eerste keer dat een onderwijsorganisatie in Den Haag zo’n hoge gemeentelijke onderscheiding heeft ontvangen.

“De school krijgt de Stadspenning vanwege het 75-jarig bestaan”, zei Jan van Zanen bij de uitreiking. “Op deze wijze staat de gemeente Den Haag graag stil bij een bijzonder jubileum. Helaas kunnen we dit door de corona-maatregelen niet groots vieren. Deze Stadspenning is een blijk van waardering voor de inzet van de huidige en voormalige schoolleiding, docenten en alle medewerkers, door de jaren heen. Voor het opleiden van verschillende generaties meisjes en jongens uit Den Haag en omstreken. Velen vonden hun geluk in hun werk als, bakker, slager, kok of in een andere functie in de horeca. Dankzij de toegewijdheid en de gepassioneerdheid van alle betrokkenen bij François Vatel vmbo”.

Deze onderscheiding is een hele grote eer en geeft ons 75-jarig jubileum extra glans. Deze onderscheiding is ook een erkenning van de kwaliteit van onze hbr & mvi opleidingen. We zijn bijzonder trots op het College-besluit om onze school de Stadspenning te geven, die een bijzondere plaats in het schoolgebouw gaat krijgen. Het is een ook eerbetoon aan de enorme inzet en expertise van onze docenten, de schoolleiding en de medewerkers van onze school”.

Op het moment dat de coronamaatregelen het weer toelaten, komt burgemeester Jan van Zanen bij Francois Vatel vmbo op (werk)bezoek. “Om kennis te maken met de leerlingen en hun onderwijzers, het gebouw te zien en om te proeven wat de leerlingen in hun culinaire mars hebben…”CONTACT
François Vatel
Granaathorst 20 | 2592 TD Den Haag

t 070 - 344 00 00
e info@vatel.nl

  

fiets en ov
Onze school is goed bereikbaar met het ov. Check 9292.nl voor de beste ov-verbinding. Fietsen kan natuurlijk ook.

snel zoeken
aanmelden
groep 8
vakanties
downloads

routebeschrijving
vmbo | basis • kader • gl • tl (met en zonder LWOO)
François Vatel en Veurs Voorburg werken op een aantal gebieden nauw samen. Beide scholen zijn onderdeel van Scholengroep Spinoza.

© François Vatel 2024 | Disclaimer | Privacyverklaring
Realisatie Synecom | Webbouw Knijnenburg Producties