Middelbare scholen Den Haag

Middelbare scholen Den Haag, er zijn er genoeg te vinden. Belangrijk voor jou als student is echter dat je ervoor zorgt dat jij de middelbare school vindt die echt bij jou past. Het is namelijk van groot belang dat jij dagelijks iets doet wat je leuk vindt. Door iets te doen wat je leuk vindt, vergroot je de kans dat je er daadwerkelijk goed in wordt. Feit is in ieder geval dat het belangrijk is om dagelijks met veel plezier naar school toe te gaan. Mocht jij echt op zoek zijn naar een plek waar je voldoende persoonlijke aandacht krijgt, waar je niet slechts een nummertje bent en waar men jou ook echt ziet staan? Dan is het Dalton Vatel absoluut de plek waar jij moet zijn. Wij bieden jou dit en niet voor niets behoren wij tot de beste middelbare scholen van Den Haag.

// Mail ons
Maak een goede keuze uit de verschillende middelbare scholen uit Den Haag

Naast dat wij jou veel persoonlijke aandacht geven en tot de beste middelbare scholen van Den Haag behoren, bieden wij jou nog veel meer. Zo zijn onze docenten erg enthousiast en hulpvaardig en mag je bij ons echt jezelf zijn. Iedereen hoort erbij en je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ons onderwijs is van hoog niveau en bij ons tref je niet alleen de theoretische vakken zoals Nederlands, Engels en wiskunde. Wij bieden je namelijk onderwijs in de praktijk aan. Leerlingen van het Dalton Vatel leren door te doen, en dat met meer dan voldoende ondersteuning. Kies jij ervoor om een opleiding bij ons te volgen, dan heb je de keuze uit twee soorten profielen. Het ene profiel is horeca, bakkerij & recreatie (HBR) en het andere profiel is media, vormgeving & ICT.

// Lees meer


Breng een bezoek aan onze open dag

Ben jij benieuwd waarom wij tot de beste middelbare scholen van Den Haag behoren en wil jij proeven hoe de sfeer bij ons op de praktijkschool in Den Haag is en wil je vragen stellen aan onze docenten? Breng dan gerust een bezoek aan een van onze open dagen. Ook zou je ervoor kunnen kiezen om je in te schrijven voor een praktijkmiddag. Tijdens een praktijkmiddag kom je er al helemaal achter of onze school goed bij jou past. Wil jij weten wanneer wij weer open dagen hebben of wil jij je inschrijven voor de praktijkmiddag? Neem dan een kijkje op onze website, hier vind je alle informatie. Wij zien je in ieder geval graag verschijnen, bij ons ben je van harte welkom op de open dag in Den Haag.

// Neem contact op
CONTACT
François Vatel
Granaathorst 20 | 2592 TD Den Haag

t 070 - 344 00 00
e info@vatel.nl

  

fiets en ov
Onze school is goed bereikbaar met het ov. Check 9292.nl voor de beste ov-verbinding. Fietsen kan natuurlijk ook.

snel zoeken
aanmelden
groep 8
vakanties
downloads

routebeschrijving
vmbo | basis • kader • gl • tl (met en zonder LWOO)
François Vatel en Veurs Voorburg werken op een aantal gebieden nauw samen. Beide scholen zijn onderdeel van Scholengroep Spinoza.

© François Vatel 2024 | Disclaimer | Privacyverklaring
Realisatie Synecom | Webbouw Knijnenburg Producties