Mediavormgeving VMBO

Mediavormgeving op het VMBO, dat is waar wij jou mee kunnen helpen. Mocht jij alles over mediavormgeving willen leren tijdens je VMBO opleiding, dan kunnen wij jou daar als school bij helpen. Bij ons heb je namelijk de mogelijkheid om te kiezen voor het profiel media, vormgeving & ICT (MVI). Wil jij weten wat je allemaal leert als je voor dit profiel kiest? Lees dan onderstaande informatie goed door, we vertellen je er alles over.

// Lees meer
Wat leer je tijdens ons mediavormgeving VMBO opleiding

Kies je voor mediavormgeving op het VMBO bij het Dalton Vatel, dan ga je een hoop leren. Denk hierbij aan webdesign, het ontwerpen van maquettes en posters en aan het opnemen en monteren van video’s. Verder gaan we aan de slag met het bedenken, ontwerpen en maken van games en kan je bij ons terecht op het moment dat je wil leren hoe je apps ontwerpt en programmeert. Dit is echter niet het enige, zo leren we je meer over robotica, het maken en ontwerpen van foto’s en leer je hoe je een computernetwerk bouwt. Kortom, je leert een hoop. Het leuke hieraan is dat je in de praktijk aan de slag gaat en dat je dit na het volgen van je opleiding allemaal zelf kunt.

// Contact opnemen


We bieden een opleiding van hoog niveau

Ons mediavormgeving VMBO profiel staat bekend om het hoge niveau. Dit is niet alleen het geval omdat wij je veel leren. Bij ons krijg je namelijk te maken met een persoonlijke aanpak. Iedere leerling die een mediavormgeving VMBO opleiding volgt, is namelijk anders en dat weten wij maar al te goed. Juist daarom behandelen wij onze studenten ook niet als een nummertje. Iedereen mag er zijn en ook iedereen krijgt voldoende aandacht. Wij willen er namelijk voor zorgen dat jij met een goed gevoel naar school toe gaat en dat je echt jezelf kunt zijn. Zelfontwikkeling staat op de eerste plaats en onze docenten hebben het beste met je voor.

Bezoek onze open dag

Ben jij benieuwd naar ons mediavormgeving VMBO profiel en wil jij hier alles over te weten komen? Breng dan een bezoek aan onze open dag in Den Haag of plan zelfs een praktijkmiddag in. Zo kan je namelijk echt ontdekken of onze school goed bij jou past. Overigens zijn wij er als praktijkschool uit Den Haag ook voor andere studenten. Bij ons heb je bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om te kiezen voor het horeca, bakkerij & recreatie (HBR) profiel.

// Mail ons
CONTACT
François Vatel
Granaathorst 20 | 2592 TD Den Haag

t 070 - 344 00 00
e info@vatel.nl

  

fiets en ov
Onze school is goed bereikbaar met het ov. Check 9292.nl voor de beste ov-verbinding. Fietsen kan natuurlijk ook.

snel zoeken
aanmelden
groep 8
vakanties
downloads

routebeschrijving
vmbo | basis • kader • gl • tl (met en zonder LWOO)
François Vatel en Veurs Voorburg werken op een aantal gebieden nauw samen. Beide scholen zijn onderdeel van Scholengroep Spinoza.

© François Vatel 2024 | Disclaimer | Privacyverklaring
Realisatie Synecom | Webbouw Knijnenburg Producties