Leer alles over grafische vormgeving in Den Haag

Wil jij alles leren over grafische vormgeving in Den Haag en dat al tijdens je periode op de middelbare school? Dan ben je bij ons van het Dalton Vatel absoluut aan het juiste adres. Mocht je voor ons MVI profiel (media, vormgeving & ICT) kiezen, dan start je al meteen met dit profiel in de brugklas. Naast de gebruikelijke theorievakken, leer je bij ons ook al in de praktijk. Lijkt het jou wel wat om alles over grafische vormgeving in Den Haag te leren en leer jij graag in de praktijk? Dan zou het Dalton Vatel veel voor jou kunnen betekenen. Onderstaand vertellen we je hier in ieder geval alles over.

// Neem contact op
Grafische vormgeving in Den Haag

Ons MVI profiel sluit perfect aan op het moment dat jij alles wil leren over grafische vormgeving in Den Haag. Tegenwoordig wordt het online aspect wereldwijd steeds belangrijker. Juist daarom leren wij je alles over webdesign, zodat jij straks eigen websites kunt maken. Verder leer je bij ons hoe je posters en maquettes moet ontwerpen en hoe je video’s moet opnemen en monteren. Dit is echter niet het enige, we leren je ook hoe je games kunt bedenken, ontwerpen en maken en hoe je apps ontwikkelt en programmeert. Je leert over robotica, het maken en bewerken van foto’s en hoe je een computernetwerk opbouwt.Onze school is klein, warm en veilig

Het onderwijs dat wij als praktijkschool in Den Haag bieden is van zeer hoog niveau. Niet alleen is dit het geval omdat wij je ontzettend veel leren op het gebied van grafische vormgeving in Den Haag. Dit is namelijk ook het geval omdat wij ervoor willen zorgen dat iedere leerling zich gewaardeerd voelt. Wij bieden je een persoonlijke aanpak, bij ons ben je absoluut geen nummertje. Iedere student heeft talent en samen zullen we er alles aan doen om dit zo goed mogelijk te benutten. Onze leraren zijn erg betrokken en we doen het echt samen. Je mag jezelf zijn, je krijgt ruimte om je te ontwikkelen en bij ons leer je om te doen. Mocht jij hier meer over willen weten, breng dan eens een bezoek aan onze open dag in Den Haag.

// Lees meer

Tal van mogelijkheden naast grafische vormgeving in Den Haag

Naast grafische vormgeving in Den Haag bieden we je nog een hoop andere mogelijkheden. Wij zijn er voor iedere student en juist daarom bieden wij verschillende profielen aan. Naast het MVI profiel kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor het HBR profiel. Dit staat voor horeca, bakkerij & recreatie.

// Mail ons voor meer informatie
CONTACT
François Vatel
Granaathorst 20 | 2592 TD Den Haag

t 070 - 344 00 00
e info@vatel.nl

  

fiets en ov
Onze school is goed bereikbaar met het ov. Check 9292.nl voor de beste ov-verbinding. Fietsen kan natuurlijk ook.

snel zoeken
aanmelden
groep 8
vakanties
downloads

routebeschrijving
vmbo | basis • kader • gl • tl (met en zonder LWOO)
François Vatel en Veurs Voorburg werken op een aantal gebieden nauw samen. Beide scholen zijn onderdeel van Scholengroep Spinoza.

© François Vatel 2024 | Disclaimer | Privacyverklaring
Realisatie Synecom | Webbouw Knijnenburg Producties