Den Haag middelbare scholen

Zoek jij in Den Haag naar middelbare scholen die perfect bij jou aansluiten? Dan is het zeker verstandig om ook onze school, het Dalton Vatel hierin mee te nemen. Wij behoren in Den Haag namelijk tot de beste middelbare scholen en dat is mede het geval omdat leerlingen bij ons echt dingen doen die ze leuk vinden. Dit vergroot weer de kans dat leerlingen ergens goed in worden. Vind jij het belangrijk om iedere dag met een fijn gevoel naar school toe te gaan en wil je keer op keer weer het beste uit jezelf halen? Dan staan wij van het Dalton Vatel voor jou klaar. We bieden je persoonlijke aandacht, zien je staan en je hoeft absoluut niet bang te zijn dat je slechts een nummertje bent. Iedere leerling krijgt bij ons te maken met een persoonlijke aanpak en dat maakt ons als praktijkschool in Den Haag uniek. Wil jij weten waarom het Dalton Vatel in Den Haag tot de beste middelbare scholen behoort? Lees dan de informatie onderstaand door, hier vertellen we jou er alles over.

// Lees meer
Hierom behoren wij in Den Haag tot de beste middelbare scholen

Dat wij in Den Haag tot de beste middelbare scholen behoren, komt niet alleen omdat wij een persoonlijke aanpak hanteren. Dit is namelijk ook zo omdat wij onderwijs van topkwaliteit bieden. Naast dat je je bij ons kunt ontwikkelen op het gebied van Nederlands, wiskunde en Engels, leren wij jou ook ontzettend veel in de praktijk. Je leert door te doen en dat met meer dan genoeg ondersteuning. Meld jij je aan bij onze school en ga je een opleiding volgen? Dan zijn er twee profielen waar je uit kunt kiezen. Het ene profiel is horeca, bakkerij & recreatie (HBR) en het andere profiel is media, vormgeving & ICT.

// Contact opnemen


Bezoek de open dag en kom alles over ons te weten

Wij kunnen natuurlijk aangeven dat wij in Den Haag behoren tot de beste middelbare scholen, echter is het een beter idee als je dit zelf komt ervaren. Mocht jij dit willen doen, dan is het zeker een goed idee om onze open dag in Den Haag bij te wonen. Ook zou je ervoor kunnen kiezen om je in te schrijven voor de praktijkmiddag. Zo kan je sfeer proeven en al je vragen stellen aan docenten. Wil jij weten wanneer deze dagen plaatsvinden? Kijk dan verder op onze website. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt.

// Mail ons
CONTACT
François Vatel
Granaathorst 20 | 2592 TD Den Haag

t 070 - 344 00 00
e info@vatel.nl

  

fiets en ov
Onze school is goed bereikbaar met het ov. Check 9292.nl voor de beste ov-verbinding. Fietsen kan natuurlijk ook.

snel zoeken
aanmelden
groep 8
vakanties
downloads

routebeschrijving
vmbo | basis • kader • gl • tl (met en zonder LWOO)
François Vatel en Veurs Voorburg werken op een aantal gebieden nauw samen. Beide scholen zijn onderdeel van Scholengroep Spinoza.

© François Vatel 2024 | Disclaimer | Privacyverklaring
Realisatie Synecom | Webbouw Knijnenburg Producties