Beste middelbare scholen Den Haag

Vraag jij je af wat de beste middelbare scholen van Den Haag zijn en ben jij op zoek naar een school die echt bij jou past? Dan ben je bij het Dalton Vatel absoluut aan het juiste adres. Wij behoren namelijk tot de beste middelbare scholen van Den Haag en bij ons kan je dagelijks dingen doen die je leuk vindt. Door bezig te zijn met dingen die je leuk vindt, vergroot je de kans dat je er goed in wordt. Wij willen dat jij iedere dag met een fijn gevoel naar school toe gaat en dat je alles uit jezelf haalt. We bieden je persoonlijke aandacht en je hoeft zeker niet bang te zijn dat je slechts een nummertje bent. Wij zien jou namelijk staan en dat maakt onze school uniek. Ben jij benieuwd wat het Dalton Vatel allemaal te bieden heeft en waarom wij tot de beste middelbare scholen van Den Haag behoren? Lees dan onderstaande informatie. We vertellen je hier alles over!

// Lees meer
Maak een keuze uit de beste middelbare scholen van Den Haag

Dat wij tot de beste middelbare scholen van Den Haag behoren, komt dus mede doordat wij jou veel persoonlijke aandacht geven en dat we jou echt zien staan. Echter is dit niet het enige dat wij jou te bieden hebben. Wij onderscheiden ons namelijk ook ten opzichte van andere scholen door onderwijs van zeer hoog niveau te bieden. Je treft bij ons op school niet alleen de theoretische vakken zoals Nederlands, Engels en wiskunde. Bij ons heb je namelijk de mogelijkheid om te leren door te doen en dat met veel ondersteuning. Ga jij een opleiding bij ons volgen, dan kan je kiezen uit twee profielen. Het ene profiel is horeca, bakkerij & recreatie (HBR) en het andere profiel is media, vormgeving & ICT.

// Mail ons


Benieuwd naar een van de beste middelbare scholen van Den Haag? Bezoek de open dag!

Wil jij weten waarom veel mensen vinden dat wij behoren tot de beste middelbare scholen van Den Haag? Breng dan een bezoek aan een van onze open dagen. Ontdek wat voor een fijne sfeer er hangt in onze praktijkschool in Den Haag en stel vragen aan docenten. Wil jij een nog beter beeld krijgen van onze manier van lesgeven? Schrijf je dan in voor een praktijkmiddag. Ben jij van plan om onze open dag in Den Haag te bezoeken of wil jij je inschrijven voor de praktijkmiddag? Kijk dan verder op onze website. Hier hebben wij namelijk precies aangegeven wanneer deze momenten plaatsvinden.

// Neem contact op
CONTACT
François Vatel
Granaathorst 20 | 2592 TD Den Haag

t 070 - 344 00 00
e info@vatel.nl

  

fiets en ov
Onze school is goed bereikbaar met het ov. Check 9292.nl voor de beste ov-verbinding. Fietsen kan natuurlijk ook.

snel zoeken
aanmelden
groep 8
vakanties
downloads

routebeschrijving
vmbo | basis • kader • gl • tl (met en zonder LWOO)
François Vatel en Veurs Voorburg werken op een aantal gebieden nauw samen. Beide scholen zijn onderdeel van Scholengroep Spinoza.

© François Vatel 2024 | Disclaimer | Privacyverklaring
Realisatie Synecom | Webbouw Knijnenburg Producties